Mikael Granlund hävisi Sebastian Aholle kohtalokkaan aloituksen – pian sen jälkeen Canes-tykki iski Predsin lomille: ”Hauskaa aikaa”

© Kuva: Getty Images

NHL:n niin sanotut suomalaisjoukkueet Carolina Hurricanes ja Nashville Predators tarjoilivat taalaliigassa melkoista dramaa, kun ottelupari katkesi ensiksi mainitun hyväksi perjantaiyönä kuudennessa osaottelussa.

Canes vei sen 4-3 noustuaan takaa rinnalle ja jatkoerässä ohi. Jatkoerämaali oli Sebastian Ahon tekemä – osuma, joka päätti Mikael GranlundinErik HaulanJuuse Saroksen ja Pekka Rinteen kauden.

Hetki ennen jatkoerähäkkiään Aho oli kaapinut aloitusvoiton Carolinan hyökkäyspäässä Granlundilta. Pudotuspeleissä tehokkaasti esiintyneen maailmanmestarin aloitustappio oli tällä erää kohtalokas.

– Tämä oli kaikkinensa erikoista. Runkosarjakauden loppu ja pudotuspelit olivat hauskaa aikaa, kun katsomossa oli faneja, Granlund summasi Nashvillen nettisivuilla.

– Kaveri oli todella hyvä kahdessa ensimmäisessä erässä. He tulivat päälle kovaa ja ennakoivat peliä hyvin, Aho ylisti oman seuransa kotisivuilla viitaten ensimmäiseen nelikymppiseen, jonka jälkeen Nashville johti 3-2.

Kuudessa pudotuspeliottelussa oivat tehot 2+3 (-3) summannut Granlund ei näyttänyt olevan ainakaan kommenttien perusteella ihan valtavan surullinen.

– Tämä on paras tunne pelata kiekkoa. Olen iloinen fanien puolesta, kun he näkivät meidät. Olihan tämä hauskaa, ilmaveivaaja Granlund jutteli.

Virtuoosi Ahon sekä Teuvo Teräväisen ja Jani Hakanpään Canes kohtaa niin sanotussa divisioonafinaalissa kivenkovan Tampa Bay Lightningin.

– Predators pelasi todella hyvää kiekkoa, mutta me rakensimme peliämme. Olen tyytyväinen meidän rutistuksiin pelin loppupuolella, Aho summasi.

LUE TAALALIIGAN PERJANTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:

Sebastian Aho otti Mikael Granlundilta kohtalokkaan aloitusvoiton jatkoerässä – Canes-tykki osui perään ja lähetti Predsin lomille


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.