Leijonien voittokulku jatkuu! Huippuvireinen Anton Lundell upotti MM-kisaisännän

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonat jatkoi vahvaa MM-turnaustaan sunnuntai-iltana, kun kisaisäntä Latvia kaatui jatkoajalla maalein 3-2.

Suomi sai otteluun jälleen kerran mainion lähdön, kun Saku Mäenalanen iski turnauksen avausmaalinsa vain kolmen minuutin pelin jälkeen (katso maali). Osumaa tarkasteltiin myös videolta, koska kiekko upposi maaliin jalan kautta, mutta tällä kertaa täysin sääntöjen mukaisesti.

Maaliin upean esityön tekivät Marko Anttila ja Peter Tiivola.

Leijonat ei kuitenkaan päässyt johtoasemassa erätauolle, vaan Liigastakin tuttu Martins Dzierkals onnistui ohittamaan vahvasti esiintyneen Harri Säterin.

Latvia painoi erän alussa kovaa päälle – Tiivola loukkaantui

Toisessa erässä Latvia otti puolestaan komennon pelistä ja vyörytti ensimmäiset viisi minuuttia tilanteita Suomen maalille, mutta Leijonat kesti tämän rynnistyksen.

Vahvan Latvian painostuksen jälkeen Leijonat pääsi taas paremmin peliin mukaan, ja erän ainoasta osumasta vastasikin Iiro Pakarinen (katso maali). Syöttöpisteet merkittiin Ville Pokalle ja Jere Innalalle.

Suomi sai erässä myös huonoja uutisia, kun Tiivola joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Hyökkääjän tilanteesta ei ole enempää tietoa.

Päätöserässä Leijonat joutui todella lujille

Kolmannessa erässä Suomen voitto alkoi näyttämään jo aluksi melko varmalta, mutta Latvia sai jälleen pelin otteen itselleen, joka palkittiin myös maalilla, kun Dzierkals iski komealla ohjauksella illan toisen osumansa.

Latvian tasoitusosuman jälkeen kisäisännät hakivat nälkäisesti myös johto- ja voittomaalia, mutta upeasti esiintynyt Säteri piti Suomen mukana pelissä, ja kamppailu eteni jatkoajalle.

Jatkoajalla sankariksi nousi puolestaan Anton Lundell, joka sai osumaansa loistopassin Olli Määtältä (katso maali).

Seuraavaksi Suomella on edessään huilipäivä ennen lohkon päätöskamppailua Kanadaa vastaan. Näet otteluohjelman ja lohkotilanteen täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004