Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisellä on paljon työmaata ennen seuraavan kauden alkua. Seuraan pitäisi löytää uusi päävalmentaja sekä ykkössentteri.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljastaa, että Kekäläinen on iskenyt silmänsä Buffalo Sabresin Sam Reinhartiin. Friedmanin mukaan Kekäläinen on käynyt keskusteluja pelaajasta Buffalon kanssa.

Reinhart ei ole puhdas sentteri. Hän on pelannut NHL-urallaan runsaasti myös laitahyökkääjänä.Viime kaudella 25-vuotias hyökkääjä oli Buffalon parhaita pelaajia. Runkosarjan 54 ottelussa hän nakutti tehot 25+15=40.

Friedmanin mukaan Columbus voisi antaa vaihdossa toisen maalivahdeistaan. Tämä voisi siis tarkoittaa Joonas Korpisalolle lähtöä Buffaloon. Sabresilla ei ole vuosiin ollut selvää ykkösvahtia, joten Korpisalo olisi seuralle kaivattu vahvistus.

Reinhart on aiemmin kertonut julkisuudessa, että hän on enemmän kuin avoin jatkamaan uraansa muualla kuin Buffalossa. Hänen sopimuksensa päättyi tähän kauteen, mutta Buffalolla on hänen pelaajaoikeutensa vielä ensi vuoden ajan.