Lukko solmi tärkeitä jatkosopimuksia – kärkihyökkääjät jatkavat seurassa: ”Kilpailukykyinen nippu”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan hallitseva mestarijoukkue Lukko tiedotti lauantaina kahdesta tärkeästä pelaajasopimuksesta.

Seura tiedotti kotisivuillaan kahden hyökkääjän, Sebastian Revon, 24, ja Andrei Hakulisen, 31, jatkavan Lukko-paidassa myös ensi kaudella.

– Repo on erittäin tärkeä pelaaja meille. Hänen peliluonteesta on yksi kovimmista, mitä olen koskaan nähnyt, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi seuran kotisivuilla viime kauden 58 runkosarjapelissä 33 (13+20) tehopistettä iskeneen nuoren hyökkääjän jatkoa seurassa.

– Koko organisaatio on ottanut isoja askeleita eteenpäin ja uskon, että sama meininki jatkuu ensi kaudellakin. Meillä on tosi kilpailukykyinen nippu ensi kaudella. Uskon, että olemme jälleen kärkijengejä Liigassa. Lukko tarjoaa mielestäni erinomaisen ympäristön kehittymiselle, Repo itse perusteli jatkosopimustaan.

Koko viime kauden pelaamista haitanneen vamman kanssa kamppailleen Hakulisen sopimuksessa oli puolestaan optiovuosi, jonka seura nyt lunasti. Konkarihyökkääjä iski päättyneellä Liiga-kaudella 54 runkosarjapeliin tehot 15+18=33.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.