Voiko Stanley Cup tulla Suomeen? Täysin tyrmätyn NHL-porukan tähdeltä ja luotsilta kovaa puhetta jatkoon menneestä ”suomalaisjoukkueesta”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens on tehnyt taalaliigan pudotuspeleissä todella vakuuttavaa jälkeä, kun ensimmäisellä kierroksella Joel Armian, Jesperi Kotkaniemen ja Artturi Lehkosen joukkue kaatoi Toronto Maple Leafsin ja perään Winnipeg Jetsin.

Vaahteranlehtipaidat lähtivät laulukuoroon, kun Habs osoitti sitkeyttä voittamalla seitsemännen pelin – tiistaiyönä Canadiens puolestaan pisti Jetsin pihalle suoraan neljässä pelissä viimeisen osan mentyä 3-2. Jetsin, joka löylytti avauskierroksella Edmonton Oilersin 4-0.

– Montreal pelaa tällä hetkellä todella korkealla tasolla. Heille on pakko antaa kunniaa. Emme saaneet iskettyä avausmaalia, emme onnistuneet tekemään sitä kertaakaan koko sarjassa. Se satoi Habsin laariin, Jetsin Blake Wheeler ylisti seuran kotisivuilla.

Suomalaispelurit ovat ottaneet komeasti vastuuta pudotuspeleissä: Armia on latonut 11 pelissä tehot 4+3=7 (+4), Kotkaniemen saldo 10 ottelussa on 4+0=4 (-3) ja Lehkosen kuudessa pelissä 2+1=3 (-1).

– Canadiens oli yhtä hyvä kuin aiemminkin, mitä olen nähnyt. Tämä oli kova matsi, ja uskoin meillä olevan mahdollisuuksia, mutta mielestäni se olisi ollut haastavan työn takana, Jets-luotsi Paul Maurice selvitti.

Montrealin tarjoama tyrmäysisku oli luokkaa huikea – olihan Jets nollannut avauskierroksella Oilersin Connor McDavidinLeon Draisaitlin ja kumppanit totaalisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.