Boston Bruins -vahti Tuukka Rask ei ollut NHL:n pudotuspeleissä ainakaan suuren yleisön silmiin oma itsensä, vaikka kiekot pysähtyivätkin niissä yli 90 prosentin varmuudella. Toisaalta kesän aikana kävi selväksi, että pelaaja torjui taalaliigassa leikkaushoitoa vaativan vamman kanssa.

Bostonin kausi päättyi torstaiyönä, kun NY Islanders voitti 6-2 ottaen joukkueiden välisessä ottelusarjassa neljännen kiinnityksen.

Bruins-luotsi Bruce Cassidy antoi Boston Heraldille lyhyen näkemyksensä kauden käänteistä.

– Siellä oli esimerkiksi joitain ripareja, jotka olisimme voineet hoitaa. Hoidimme joitain tällaisia juttuja väärin ja ajoimme Tuukan ajoittain huonoon saumaan. Tämä oli joukkueen tappio, luotsi tiivisti pian kauden päättymisen jälkeen.

34-vuotias Rask on nyt uudessa tilanteessa, kun hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen.

– Vanhenemme kaikki, mikään ei kestä ikuisesti. Ikkuna on tietysti sulkeutumassa jossain vaiheessa.

– Silti täksi kaudeksikin joukkue rakennettiin hyvin.