Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask on ollut mielipiteitä jakava hahmo Bostonissa. Hän aiemmin kohautti jätettyään vuoden 2020 pudotuspelit kesken. Tänä vuonna Rask ei puolestaan ollut pudotuspelien viimeisissä matseissa aivan parhaimmillaan loukkaantumisen vuoksi.

Kritiikki ja jopa viha Raskia kohtaan ovat olleet kovaa viime aikoina. Hänen joukkuekaverinsa Charlie Coyle puolusti suomalaista kauden päätöshaastatteluissa.

– Kuka tahansa, joka kritisoi häntä on pelle. Se on vain tyhmää. Tuukka on yksi parhaista maalivahteista, ja hän on ollut sitä jo pitkään. Useimmat ihmiset eivät tiedä, mitä kulisseissa tapahtuu ja mitä jätkät käyvät läpi, millaisten asioiden kanssa hän pelaa, Coyle kommentoi.

– Me rakastamme Tuukkaa. Me tiedämme, millaisen panoksen hän antaa joka päivä. Uskon, että Tuukka tietää sen ja se riittää hänelle.