Jukureita edustanut suomalaispeluri siirtyy toisen maan alasarjaan

© Kuva: Getty Images

Jukureita viime kaudella edustanut maalivahti Mika Järvinen jatkaa uraansa ruotsalaisjoukkue Karlskrona HK:ssa. Asia käy ilmi esimerkiksi seuran Facebook-tililtä. HockeyEttanissa pelaava porukka saa maalilleen lähes 400 liigaottelun konkarin, joka pysäytteli kumilätkiä viime kaudella 86,3 prosentin tarkkuudella.

Näet siirtopäivityksen ja suomalaisvahdin haastattelun ohesta.

HockeyEttan on Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso. Karlskronan piti pelata viime kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa, mutta sen sarjapaikka evättiin. Karlskrona ylsi menneellä sesongilla HockeyEttanissa jatkosarjaan, josta se ei edennyt ylempiin jatkopeleihin.

Urallaan Liigassa maalin iskenyt Järvinen on pelannut Suomen ja Ruotsin lisäksi Saksassa ja Venäjällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.