Markus Granlund paljasti hauskan yksityiskohdan Connor McDavidistä: ”Se on sairasta!”

© Kuva: www.hcsalavat.ru

Edmonton Oilersissa maailman parhaana pidetyn jääkiekkoilijan, Connor McDavidin kanssa vielä toissa kaudella pelannut Markus Granlund paljasti Jargoni-podcastin taannoisessa jaksossa varsin harmaana julkisuuspersoonana tunnetun kanukin olevan todellisuudessa kaukalon ulkopuolella luultua rennompi kaveri.

Treeneissä Oilers-kapteenin ylivertaisuus näkyi Granlundin mukaan välillä huvittavallakin tavalla.

– Se on vaan niin nopee, ja ne kädet, mitä se pystyy kiekon kanssa tekemään ja luistelemaan samaan aikaan niin kovaa – se on sairasta! Meillä on harjoituksissa joskus pidetty luistelutreenejä, niin se ei voi vetää niitä täysillä, koska ei ole mitään järkeä että muut jää viiskyt metriä. Kapteenina se ei halua, että muut näyttää huonolta, Granlund avaa supertähden ylivertaisuutta.

McDavid osaa kuulemma tarvittaessa vaihtaa myös vapaalle.

– Hyvä äijä. Oltiin itse asiassa tosi hyvää pataa ja välillä laitellaan vieläkin viestiä, että miten menee.

– Kyllä se olut välillä maistuu hänellekin. Jos tiedetään että meitä on isompi porukka, niin on hoidettava oma alue ja portsarit sinne, Granlund paljastaa joukkueen yhteisistä illanvietoista yöelämän puolella.

Voit katsoa Granlundin vierailun Jargoni-podcastissa kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: Teemu Selänne muistelee – nämä nimet jäivät mieleen Leijonista: ”Niinimaa sortui ehkä liikaa…”

Artikkeli julkaistu ensimmäisen kerran kesällä 2020.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.