KHL julkaisi tulevan kauden otteluohjelmansa. Kausi starttaa keskiviikkona 1.9. viime kauden finaalijoukkueiden Moskovan TsSKA:n ja Avangard Omskin välisellä ottelulla.

Helsingin Jokerit puolestaan aloittaa kautensa heti seuraavana päivänä. Kahdeksanteen KHL-kauteen valmistautuva helsinkiläisryhmä matkustaa kolminkertaisen KHL-mestari Ak Bars Kazanin vieraaksi. Kotiavaus on puolestaan luvassa maanantaina 6.9. kun vastaan asettuu suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkisen edustama Traktor Tsheljabinsk.

Jokerit pelaa muiden joukkueiden tapaan 56 ottelua runkosarjan aikana. Se kohtaa neljästi oman konferenssin joukkueista TsSKA:n, Pietarin SKA:n, Lokomotiv Jaroslavlin sekä Moskovan Dynamon ja Spartakin. Muut joukkueet se kohtaa kahteen otteeseen.

Ensi kaudella on mukana jälleen yhden kauden tauon jälkeen 24 joukkuetta, kun Admiral Vladivostok tekee paluun sarjaan. Runkosarjassa on tiivis ottelutahti, sillä sarja on tauolla marras- ja joulukuun EHT-turnausten ajan sekä talviolympialaisten ajan tammikuun lopulta neljä viikkoa eteenpäin.

Runkosarjan viimeinen pelipäivä on 1.3.2022. Mestari on selvillä viimeistään 30.4.2022, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu. Jokereiden otteluohjelman näet alta tai täältä. Halutessasi voit katsoa koko KHL:n otteluohjelman tästä.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
🔴🟡 OTTELUOHJELMA 🔴🟡

📍56 ottelua syyskuusta maaliskuuhun.

📍Dynamo, Lokomotiv, SKA, Spartak ja TsSKA kohdataan neljästi, muut kahdesti.

📍Olympiatauko tammi-helmikuussa neljä viikkoa.

Lue: jokerit.com/nain-pelataan-…

#Jokerit #KHLfi