Lähde: Sveitsiläisjoukkue tavoittelee Aleksi Saarelaa riveihinsä: ”Hän on listamme kärjessä”

© Kuva: Leijonat.fi

Sveitsin pääsarjassa NLA:ssa pelaava SCL Tigers on kiinnostunut suomalaishyökkääjä Aleksi Saarelan hankkimisesta ensi kauden joukkueeseensa, kertoo sveitsiläislehti Watson.ch.

NLA:ssa on käytössä ulkomaalaiskiintiö, jonka myötä joukkueen kokoonpanossa voi olla neljä ulkomaalaispelaajaa. Tigersin nipussa on yksi paikka vielä täyttämättä, sillä sitä pidetään seuran urheilujohtaja Marc Eichmannin mukaan vielä vapaana Saarelaa varten. Seuran muut ulkomaalaiset ovat Harri Pesonen, Jesper Olofsson (Ruotsi) sekä Alexandre Grenier (Kanada).

24-vuotias Laitilan Jyskeen kasvatti pelasi viime kauden Lukon riveissä. Hän sijoittui maalipörssissä viidenneksi 23 osumallaan. Kauden päätteeksi Saarela juhli joukkueen kanssa Suomen mestaruutta.

Nuori maalitykki on varattu NHL:ään kesällä 2015 New York Rangersin toimesta 3. kierroksella. NHL:ssä hän on pelannut yhdeksän ottelua Florida Panthersissa ja yhden Carolina Hurricanesissa. Palkintokaapissa on myös nuorten maailmanmestaruus ja AHL-mestaruus.

Saarela on joukkueelle ykkösvaihtoehto tällä hetkellä ulkomaalaispelaajan roolin täyttämiseen. Lehden mukaan hänen tilanteensa selviää heinäkuun loppuun mennessä. Pohjois-Amerikkaan lähtöäkään ei pidä sulkea vielä miehen kohdalla pois.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004