Menneellä kaudella kaksi Liigassa pelannutta ulkomaalaisvahvistusta jättää Liigan ja siirtyy ensi kaudeksi uusiin maisemiin. KooKoossa viilettänyt kanadalaishyökkääjä Christian Thomas siirtyy KHL:ään Barys Nur-Sultanin joukkueeseen ja KalPaa edustanut yhdysvaltalais-kanadalainen hyökkääjä Jeremy Bracco puolestaan DEL-liigaan Krefeld Pinguinen riveihin. Molempien sopimukset kattavat ensi kauden.

Thomas pelasi KooKoossa 32 ottelua, joissa hän iskikin hyvät pisteet 10+13=23. Pudotuspeleissä kahteen otteluun syntyi kaksi maalia. 29-vuotias hyökkääjä on pelannut KHL:ssä ennenkin, sillä hän on pelannut Traktor Tsheljabinskissä kahdella eri kaudella. Thomas on pelannut myös NHL:ssä 27 ottelua ja iskenyt niissä pisteet 1+2. Mies oli mukana myös edustamassa Kanadaa olympialaisissa talvella 2018.

Bracco ehti pelaamaan KalPan paidassa 24 ottelua, joihin iski pisteet 2+15=17. Pudotuspeleissä neljään otteluun hän saalisti kaksi syöttöpistettä. 24-vuotialle hyökkääjälle pesti Liigasta oli ensimmäinen pelaajakokemus Euroopasta. Ennen KalPassa pelattua kautta Bracco pelasi AHL:ssä Toronto Marliesin riveissä edelliset kolme kautta. Hän edusti Yhdysvaltoja alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2017.