Pelicansissa Liigaa uransa aikana pelannut suomalaishyökkääjä Roope Elimäki siirtyy Mestikseen Kiekko-Vantaan riveihin. Sopimus kattaa tulevan kauden.

28-vuotias luumäkeläinen on pelannut Pelicansissa viiden kauden aikana yhteensä 179 Liigaottelua. Niissä on syntynyt 36 pistettä. Urallaan Elimäki on pelannut Mestistä aiemmin Peliitoissa.

Viime kaudella Elimäki pelasi Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Nybro Vikings IF:n riveissä. Loukkaantumisen takia kausi jäi hänen osaltaan 23 ottelun mittaiseksi. Noissa matseissa mies teki pisteet 7+8=15.

– Hienoa, että Roope valitsi Kiekko-Vantaan ensi kaudelle. Saimme Roopesta hyvät raportit monesta paikasta. Hän tulee olemaan iso palanen meidän joukkuetta. Roope on urheilullinen ja monipuolinen kahden suunnan sentteri, josta saadaan joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta lisää ja hän pystyy Mestiksessä tekemään myös tulosta, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Kiekko-Vantaa

@KiekkoVantaa
TERVETULOA LOHEEN, ROOPE ELIMÄKI! 🔥

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2021–22 kattavan sopimuksen lähes 200 liigaottelua pelanneen keskushyökkääjä Roope Elimäen kanssa 🤝

Lue lisää: kiekko-vantaa.fi/ajankohtaista/…

#KVantaa #Mestis #LohiMäärää #VoimaaVantaalta