Yhdysvaltalainen The Hockey Writers julkaisi hiljattain Calgary Flamesin kaikkien aikojen neljä parasta pelaajaa. Listalta löytyvät Jarome Iginla, Al MacInnis, Theoren Fleury ja Miikka Kiprusoff.

Kiprusoffin Flames-ura oli yhdeksän kauden mittainen, pois lukien kauden 2004-05 työsulkukausi. San Jose Sharksin kanadalaisjoukkueeseen vuonna 2003 treidaama maalivahti näytti epäilijöilleen jo ensimmäisellä Flames-kaudellaan torjuen joukkonsa Stanley Cup -finaaleihin.

Kaudella 2005-06 Kipper valittiin NHL:n parhaaksi maalivahdiksi, kun hän torjui hämmästyttävät kymmenen nollapeliä. Leijonien paidassa Kipru muistetaan ennen kaikkea hopeamitaliin päättyneestä World Cup -turnauksesta vuodelta 2005 ja pronssisista olympiakisoista vuodelta 2010. Kiprusoff aateloitiin Kiekkoleijonaksi vuonna 2016.

Hirmuisesta lämäristään tunnettu MacInnis voitti urallaan neljästi NHL:n puolustajien maalipörssin. Iginla muistetaan Flamesin pitkäaikaisena kapteenina, joka maalasi 12 vuotta putkeen yli 30 maalia kaudessa. Fleury oli parhaimmillaan 104 pistettä kaudessa nakuttanut pienikokoinen hyökkääjä, joka oli MacInnisin tapaan vuoden 1989 Stanley Cupin voittaneessa joukkueessa.