Viime kaudella Kärpissä Liigaa ja Tshekin maajoukkueessa MM-kisoja pelannut tähtipakki Libor Sulak on siirtymässä Oulusta KHL-joukkue Admiral Vladivostokiin, venäläinen Metaratings-sivusto kirjoittaa. Lähde täsmentää, että joukkueella on ollut kiinnostusta pakkia kohtaan.

Huhu kannattaa ottaa vastaan jokseenkin kysymysmerkein varustettuna, sillä jääkiekkosiirtoihin ja -tilastoihin erikoistunut Eliteprospects on nostanut tapauksen sivuilleen epäilyttävät huhut -kohtaan. Toki sekin on ymmärrettävä, että 27-vuotiaan pelaajan pahvi Kärppien kanssa loppui kevääseen.

Suomeen kaudeksi 2019-20 palannut Sulak lätki viime kaudella 45 runkosarjapelissä tehot 8+6=14 (+10), viiden pudotuspeliottelun saldo oli 2+0=2 (+1). Tshekkiläinen on edustanut Suomessa myös KooKoota ja Pelicansia.

Vajaat kaksimetrinen ja lähes satakiloinen puolustaja tehtaili Latvian MM-jäillä tehot 3+1=4 (+3).