Runkosarja- ja pudotuspeliottelut yhteenlaskettuna yli 800 ottelua Liigassa pelannut kokenut puolustaja Jyri Marttinen vaihtaa joukkuetta jälleen ensi kaudeksi. Miehen uusi seura on Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Drakkars de Caen.

Viime kaudella 38-vuotias konkari pelasi kolmessa eri joukkueessa ja maassa. Kausi alkoi Suomesta kakkosdivisioonasta Pelikaanien riveistä. Sen jälkeen tuli siirto Slovakian pääsarjaan HC Detvaan ja loppukaudeksi hän vaihtoi vielä Puolan pääsarjaan GKS Katowicen joukkueeseen.

Liigassa Marttinen on edustanut JYPiä, Pelicansia, Ässiä ja Lukkoa. Hän oli voittamassa Ässien mukana Suomen mestaruutta keväällä 2013. Tuolloin hän teki kuudennessa finaaliottelussa Tapparaa vastaan mestaruuden ratkaisseen osuman. Hän nousi omista hyökkäysalueelle ja paiskasi helponnäköisen roikkukiekon ohi hölmistyneen Juha Metsolan.

Marttinen oli mukana MM-kisoissa keväällä 2014. Silloin hän pelasi kymmenen ottelua ilman pisteitä, kun Suomi saavutti hopeaa. Hän on voittanut myös pronssimitalin nuorten MM-kisoista vuonna 2002.