Andrei Kostitsin ja Sergei Kostitsin olivat kovia NHL-pelaajia vuosia sitten, mutta molempien ura taalaliigassa loppui jo vuosia sitten. 26- ja 27-vuotiaina NHL-kaukalot taakseen jättäneet entiset valkovenäläisen jääkiekon ikonit ovat suomalaisten jääkiekon seuraajien näkövinkkelistä poistuneet parrasvaloista, mutta aktiiviura jatkuu molemmilla.

Nykyään 34- ja 36-vuotiaat veljekset siirtyvät ensi kaudeksi kotimaansa kaukaloihin. Heistä tulee joukkuekavereita Valko-Venäjän liigan suurseura Shakhter Soligorskissa.

Andrei oli kaksikosta se lapsitähti. Numerolla 10 Montreal Canadiensiin vuonna 2003 valittu laituri pelasi varauskaudellaan sekä alle 18-vuotiaiden, alle 20-vuotiaiden että miesten MM-kisoissa.

Parhaimmillaan 53 pistettä kauden aikana mättänyt vanhempi Kostitsin vaihtoi yllättäen parhaassa peli-iässä vuonna 2012 NHL:n KHL:ään 36 pisteen kauden jälkeen. KHL:ssä on valkovenäläishyökkääjä sittemmin viihtynytkin lukuunottamatta viime kauden loppua, joka kului Tshekin HC Dynamo Pardubicessa.

Sergei varattiin NHL:ään vasta seitsemännen kierroksen loppupuolella, mutta pikkuveli seurasi silti vanhemman sisaruksensa jalanjälkiä ihailtavalla tarkkuudella. Yhtä aikaakin perheenjäsenensä kanssa Canadiensissä pelannut Kostitsin antoi isompansa voittaa NHL-uran mittavuudessa 45 ottelulla ja 46 pisteellä.

Myös Sergei lopetti uransa taalaliigassa parhaassa peli-iässä, vuonna 2013. Vuoteen 2019 asti ura jatkui KHL:ssä, kunnes 2019-20 kului työttömänä ja viime kausi IceHL-joukkue Bratislava Capitalsissa.