Kaksi edellistä kautta HPK:ssa pelannut suomalaishyökkääjä Mikko Lahtela jättää Liigan toistaiseksi taakseen ja siirtyy Mestikseen Forssan Palloseuraan ensi kaudeksi.

28-vuotias keskushyökkääjä pelasi HPK:ssa kahden kauden aikana yhteensä 103 ottelua tehopistein 2+9. Liigassa hän on esiintynyt myös Pelicansin riveissä kaudella 2014-15. Silloin tilastoihin kirjattiin yksi syöttöpiste 35 pelatussa ottelussa.

Lahtela on pelannut urallaan aiemmin Mestistä SaPKon ja Peliittojen riveissä. Hän oli SaPKon mukana voittamassa Mestiksen mestaruutta kauden 2016-17 päätteeksi.

Forssan Palloseura

@FPS_Forssa
BREAKING NEWS: Keskushyökkääjä Mikko Lahtela siirtyy Kerhosta Forssaan. 28-vuotias Pelicans kasvatti on kokenut pelimies sillä Liigassa on kertynyt 138 ottelua ja Mestiksessä 234 ottelua mukavin tehoin. #Mestis #Forssa #FPS