Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue pelasi varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa World Junior Summer Showcase -turnauksessa kolmannen ottelunsa Yhdysvaltain Plymouthissa. Ottelussa vastassa oli Yhdysvaltain sininen joukkue. Nuoret Leijonat voitti tuon ottelun voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 7-6.

Ottelun tehokkain Leijona oli hattutempun viimeistellyt joukkueen kapteeni Roni Hirvonen. Aatu Räty ja Brad Lambert säestivät kumpikin kahdella syöttöpisteellä. Maalinteossa onnistuivat myös Topi Niemelä, Eemil Viro ja Samuel Helenius. Voittomaalikilpailun ratkaisi Suomen hyväksi puolustaja Kasper Puutio.

Aiemmissa otteluissaan Suomi kaatoi ensin Ruotsin lukemin 5-2 ja sitten Yhdysvaltain valkoisen joukkueen maalein 2-1.

Seuraavassa ottelussaan Nuoret Leijonat kohtaa jälleen kerran Yhdysvaltain valkoisen joukkueen.