Viime kausi on nyt unohdettu – GM Jarmo Kekäläinen jaksoi puolustaa jatkon tehnyttä Patrik Lainetta

© Kuva: Getty Images

Vaikean viime kauden nähnyt, mutta parhaimillaan koviin tehoihin kykenevä Patrik Laine solmi Columbus Blue Jacketsin kanssa jatkosopimuksen äskettäin. Pelaaja hyväksyi seuran tarjoaman perustarjouksen ja suomalaisen sopimus on yksivuotinen. Se takaa hyökkääjälle samat palkkatulot kuin viime kaudella, eli 7,5 miljoonaa dollaria.

Tamperelaiselle viime kausi oli sanalla sanoen vaikea, kun kauden 46 ottelua toivat kaikkiaan tehot 12+12=24 (-28). Sinitakkien GM Jarmo Kekäläinen kuitenkin jaksoi puolustaa urallaan esimerkiksi alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden ja Suomen mestaruuden voittanutta peluria esimerkiksi NHL:n suomenkielisillä sivuilla.

– Patrik on vakiinnuttanut paikkansa NHL:n parhaiden maalintekijöiden joukossa vain 23-vuotiaana. Hänellä oli vaikea kausi 2020-21, niin kuin monella muullakin pelaajalla, mutta luotamme siihen, että hän palaa tasolleen ensi kaudella. Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus, joka suhtautuu peliin intohimoisesti. Hän on jatkossa tärkeä palanen organisaatiotamme.

Toki kaikki tietävät, mitä Laine parhaimmillaan on. Reppu on pölissyt runkosarjassa jopa 44 maalin ja 70 pisteen edestä.

– Viime kausi oli vaikea, mutta olen jättänyt sen jo taakseni. Odotan, että pääsen taas Columbukseen ja voin auttaa joukkuetta menemään eteenpäin. Kesäharjoitteluni on sujunut hyvin, ja olen innoissani siitä, mitä sekä minulla itselläni että joukkueellamme on edessä.

Columbuksen koko viime kausi oli täynnä turbulenssia. Joukkue jäi keskisen divisioonan viimeiseksi, ja 48 pistettä oli pienimpiä koko taalaliigassa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004