Dallas Stars on solminut Joel Kivirannan kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Kyseessä on Kivirannan ensimmäinen yksisuuntainen NHL-sopimus.

Sopimuksen arvo on 2.1 miljoonaa dollaria, mikä tekee vuosittaisesta palkasta keskimäärin 1.05 miljoonaa dollaria. Starsin toimiston puolelta sopimuksen perusteluiksi ryöppyää aimo kasa kehuja.

— Joelista on kehittynyt erittäin luotettava pelaaja, joka voi pelata erilaisissa rooleissa, hehkuttaa teksasilaisjoukkueen GM Jim Nill. Hänen kilpailukykynsä ja taitonsa pelata kaikissa tilanteissa ovat tehneet hänestä tärkeän osan meidän hyökkäysryhmäämme.

Kiviranta sai NHL-sopimuksen esiinnyttyään edukseen vuoden 2019 MM-kisoissa. Lopullisen läpimurtonsa NHL-tasolle hän teki varmistettuaan Starsille paikan konferenssifinaaleissa hattutempullaan vuoden 2020 pudotuspeleissä.