Tapparassa muhii kriisi? IS: Päävalmentaja ja tähtikaksikko riidoissa – ”Sinun aikasi täällä on ohi”

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga-kauteen valmistautuvan Tapparan riveissä on muhimassa pienimuotoinen kriisi.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola haluaa viedä kapteeninnatsat sekä kapteeni Jukka Peltolalta että varakapteeni Kristian Kuuselalta, väittää Ilta-Sanomat.

Tapola teki lehden tietojen mukaan kantansa selväksi jo kevään palavereissa. Ainakaan toistaiseksi ensi kauden kapteenistoa ei ole kuitenkaan päätetty.

Nyky-Tapparan seuraikoni Peltola, 33, toimi kirvesrintojen kapteenina kaudet 2014–18 ja sai odotetusti kipparin natsat takaisin palattuaan Liigaan vuosi sitten KHL:stä. Kirvesrintoihin vuonna 2013 siirtynyt Kuusela, 38, hoiti kapteenin tehtävää Peltolan KHL-kausien ajan ja on muutoin ollut varakapteeni.

Ilta-Sanomat kertoo tilanteen Tapolan ja tähtikaksikon välillä tulehtuneen viime kaudella, jolloin useat Tappara-pelaajat todistivat välikohtausta, jossa Tapola olisi todennut Kuuselalle, että “sinun aikasi on ohi”.

Tapolan motiivi kapteeniston uusimisille on tiettävästi halu nuorentaa Tapparan joukkuetta. Jo kirvesrintojen mestaruuskeväinä 2016 ja 2017 sisäpiirilähteet kertoiva päävalmentajan ja pelaajien heikoista väleistä.

Tapola itse kommentoi kohua IS:lle väittäen suhteiden Peltolaan ja Kuuselaan olevan ”erinomaiset”.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004