Rauman perinteinen Pistiturnaus ei taittunut sen vakiokävijä Ässiltä ainakaan tuloksellisesti kovinkaan ruusuisesti. Joukkue taipui aamulla hegemoniapelissä paikallisvastus, turnausisäntä Lukolle lukemin 0-3 ja myöhemmin nokkaan antoi KooKoo 0-2.

Liigan nettisivujen tilastojen mukaan joukkue oli ainakin laukausten valossa peleissä mukana kohtuullisesti. Se sai ammuttua Lukon ja KooKoon verkkoa kohti 21 kertaa, joka sinänsä on tunnissa, eli yhdessä normaalin pituisessa kiekkopelissä ihan hyvä saldo.

Hallitsevan Suomen mestarin Samuel Jukuri ja Lukosta tullut KooKoon Oskari Setänen saivat kuitenkin heti kauden kärkeen maukkaat nollapelit.

Päivän muissa peleissä SaiPa on voitti Sportin 2-1 ja vastaavasti taipui TPS:lle 0-1. Kun TPS ja Sport puolestaan jäivät harvinaiseen 0-0-tasapeliin, ei vaasalaisjoukkue voi enää voittaa mestaruutta.

Tässä jutussa mainittujen pelien lisäksi Raumalla on ohjelmassa vielä alkulohkon päätöspeli Lukon ja KooKoon välillä sekä sen jälkeen ottelu sijoista 5-6, välierät ja finaali.