Laukaalainen alasarjajoukkue Gladiators HT kertoi torstaina Facebookissa, että esimerkiksi KHL:ää vielä pari kautta sitten kiinalaisessa Kunlun Red Starissa pelannut ja sen jälkeen parin kauden ajan JYPin liigaympyröissä vaikuttanut Miika Lahti palaa nyt II-divarijoukkueen riviin.

– ”Rami” on treenannut kesäkauden joukkueen kanssa, joten kuviot ovat varmasti tutut ja kauden alkaessa hän on valmis auttamaan joukkuetta voittamaan. Mahtavaa, että saadaan Laukaaseen tällaista huipputason kokemusta, joukkue kertoi sosiaalisen median tiedotteessaan.

Konneveden kasvatti edusti laukaalaisia jo viime kaudella yhdessä ottelussa summaten siinä kaksi syöttöpinnaa. Loppukauden hyökkääjä pelasi unkarilaisessa ICEHL-joukkue Fehervar AV19:ssä. Talven 16 runkosarjapeliä toivat tehot 2+1=3 (-1), neljässä pudotuspelimatsissa pisteitä ei kertynyt (-2).

34-vuotias hyökkääjä on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta JYPissä keväällä 2009 ja 2012.