Valko-Venäjä on nimennyt leiriryhmän, joka valmistautuu ensi viikolla järjestettäviin jääkiekon olympiakarsintoihin.

Valko-Venäjä kohtaa 26.-29. elokuuta pelattavissa karsinnoissa Slovakian, Itävallan ja Puolan. Lohkon ykkönen etenee helmikuussa järjestettäviin Pekingin talviolympialaisiin.

Valko-Venäjä valmistautuu karsintoihin nimekkäällä ryhmällä. Joukkue on koottu lähinnä KHL-pelaajista, mutta mukana on myös NHL-sopimuksen alaisia pelaajia. Suomalaisille erityisen tuttuja nimiä ovat muun muassa Tapparassa pelannut Nick Bailen ja TPS:ssä kiekkoillut Francis Pare.

Valko-Venäjän leiriryhmä:

Maalivahdit: Aleksei Kolosov, Ivan Kulbakov (Dinamo Minsk, KHL), Danny Taylor (ilman seuraa).

Puolustajat: Nick Bailen (Traktor, KHL), Kirill Gotovets (Avangard, KHL), Pavel Denisov, Vladislav Eremenko, Sergey Sapego, Ilya Shinkevich (Dinamo Minsk, KHL), Dmitri Znaharenko (Amur, KHL), Vladislav Koljatshonok (Arizona, NHL), Dmitri Korobov (Spartak, KHL), Ilja Soloviev (Calgary, NHL).

Hyökkääjät: Andrei Belevich (Torpedo, KHL), Vladimir Alistrov, Dmitri Buinitski, Artem Demkov, Aleksandr Pavlovich, Aleksandr Suvorov, Ilja Usov (Dinamo Minsk, KHL), Danila Klimovich (Vancouver, NHL), Vladislav Kodola (Severstal, KHL), Nikita Komarov, Francis Pare (Avangard, KHL), Jevgeni Oksentjuk (Dallas, NHL), Aleksei Protas (Hershey, AHL), Andrei Stas (Traktor, KHL), Jahor Šaranhovitš (New Jersey, NHL).