KHL-kausi pyörähtää käyntiin keskiviikkoiltana, kun vastakkain asettuvat viime kauden finalistit Avangard Omsk-TsSKA Moskova.

Jokerit pääsee tositoimiin puolestaan torstaina Kazanissa, ja perjantaina kautensa käynnistää Salavat Julajev Ufa, jonka maalissa torjuu Juha Metsola ja hyökkäyksessä tehoja takoo kolmikko Teemu HartikainenMarkus GranlundSakari Manninen.

Hartikainen oli viime kaudella sensaatiomaisesti koko liigan runkosarjan pistepörssin sekä maalipörssin kakkonen. Tälle kaudelle vedonlyöntiyhtiö NordicBet antaa alkavalle kaudelle Hartikaiselle pienimmän kertoimen maalipörssin ykkössijalle!

– Viime kauden ykköspyssy, Moskovan Dynamon Dmitri Jaskin, palaa NHL:ään, joten tie on Hartikaiselle auki maalikuninkuuteen asti. Myös pistepörssissä arvotamme Hartikaisen kakkossuosikiksi viime kauden parhaan tehomiehen Vadim Shipatsovin jälkeen, kertoo kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist NordicBetin tiedotteessa.

Jokereilla alkaa KHL:ssä jo kahdeksas kausi. Pudotuspeleissä sen taival on aina katkennut lyhyeen, ja niin NordicBet arvelee käyvän nytkin: Mestaruuskertoimissa Jokerien kerroin on vasta kymmenenneksi pienin. Pudotuspeleihin selviäminen toki on jälleen erittäin todennäköistä.

Lähde: NordicBetin tiedote