Carolina Hurricanes on näyttäytynyt sosiaalisessa mediassa seurana, joka ei sanoissaan varsinaisesti kiertele tai kaartele. Huvittavassa, kenties jopa satiirisessa tapahtumaketjussa ovat tuoreeltaan mukana olleet joukkueen uusi kasvo Jesperi Kotkaniemi ja Sebastian Aho.

Seura esimerkiksi kertoi antaneensa Kotkaniemelle tuoreen siirron yhteydessä 20 dollarin allekirjoituspalkkion. Numero viittasi Sebastian Ahon pelinumeroon, ja tempaus alleviivasi peliliikkeen olleen kosto Montrealin kaksi vuotta vanhasta vedosta.

Montreal siis tarjosi Ahosta aikoinaan offer sheet -tarjousta Carolinalle, ja tämä pisti nimensä lappuun. Hurricanes sai kuitenkin pitää Ahon tarjoamalla vastapalloon tasan samanlaista pahvia. Habsin temppua pidettiin kaikkena muuna kuin herrasmiesmäisenä vetona.

Lisäksi seura julkaisi Twitter-tilillään kilpailun, jossa fanit voivat twiittiä jakamalla voittaa 20 dollarin lahjakortin fanikauppaan.

Carolinan GM Don Waddell puolustaa omiaan, eli tässä tapauksessa sosiaalisen median osastoa NHL:n nettisivuilla.

– Yritämme rakentaa tänne Raleighiin taas faniyhteisöä. Emme ole yhtä onnekkaita kuin vaikkapa Montreal tai muut kaupungit, joissa myydään katsomot täyteen.

– Meidän sosiaalisen median tiimimme tekee erinomaista työtä houkuttelemalla fanejamme mukaan.

Canesissa ei kuulemma ole mitään Habsia vastaan.

– Olemme sosiaalisesti melko aktiivisia ja teemme paljon juttuja. Se nyt vain on asia, jonka tunnemme olevan hyväksi faneille.