Äskettäin pronssisiin juhliin päättyneissä naisten MM-kisoissa tehot 3+2=5 latonut Susanna Tapani kertoi Instagram-tilillään uusista tuulista. Viime kaudella TPS:n poikajunioreissa vain yhden matsin pelannut hyökkääjä on siirtynyt ammattilaiseksi kiinalaiseen KRS Vanke Raysiin. Se pelaa Venäjän sarjassa.

– Neljä päivää ammattilaisena takana! Ihan heti en ois uskonu tän päivän tulevan: Pelaamisesta maksetaan oikeasti palkkaa, ja että asun Moskovassa!? Pelit starttaavat jo tänään, kun pelaamme viime kauden kesken jääneet finaalit UFA:a vastaan, Tapani kirjoitti kuvaan, joka on otettu Ufassa.

Tapanin käsillä on vähinäänkin oudot ajat. Uudet kaudet ovat alkamassa siellä täällä, mutta hän pelaa vielä siis edelliskauden mestaruudesta. Lisäksi tie vie pian Suomeen, ja ringeten SM-sarjajoukkue RNK Flyersin matkaan.

– Syyskuun jälkeen pääsee takaisin tutumpiin ympyröihin ja sinikeltaisiin väreihin. Jatkosta lisää myöhemmin. Siistejä juttuja, sanoi Tapani, joka palaa Raisiosta jälleen kiinalaisjoukkueen matkaan ensi talvena Pekingin olympiakisojen jälkeen.

Ne pelataan helmikuussa.