Mestiksessä pelaava Imatran Ketterä tiedottaa verkkosivuillaan, että kokenut hyökkääjä Elmeri Kaksonen liittyy joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella.

34-vuotias Kaksonen on pelannut urallaan 610 Liigan runkosarjaottelua, joissa on syntynyt 160 tehopistettä, ja päälle 67 pudotuspelimatsia, joissa puolestaan tilille on kertynyt 17 pistettä.

Liiga-urallaan mies on edustanut SaiPaa sekä Tapparaa. Viime kaudella hän pelasi 49 matsia pistein 9+5=14. Edellisen neljän kauden ajan Kaksonen kuului SaiPan kapteenistoon.

– Eme on harjoitellut Ketterän mukana jo kuukauden ja hänen tavoitteet ovat edelleen kehittyä jääkiekkoilijana ja pelata tätä lajia huipputasolla. Meidän kannalta oli helppoa päätyä lopulta sopimukseen pelaajan kanssa, joka tuolla kokemuksella ja edelleen erittäin motivoituneella asenteella tuo meille lisää ratkaisuvoimaa ja johtajuutta, kommentoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa.

– Elokuun alusta asti olen harjoitellut Ketterän mukana ja olen tykännyt toimintatavoista Imatralla. Puitteet ja päivittäinen tekeminen on liigatasoa. Kun tarjoutui mahdollisuus hypätä pelien pariin, niin innolla hyppään tänään kaukaloon. Vaikka olenkin liigakiekkoilijan nykyiseen keski-ikään nähden kokenut pelaaja, niin pystyn edelleen olemaan parempi pelaaja kuin eilen ja kehittymään. Minulla on tavoitteet korkealla jääkiekon suhteen ja uskon, että myös annettavaa huippujääkiekkoon, Kaksonen puolestaan kommentoi.

Imatran Ketterä

@ImatranKettera
HYÖKKÄYS VAHVISTUU - ELMERI KAKSONEN SIIRTYY KETTERÄÄN

Lue lisää aiheesta 👉 kettera.net/articles/artic…

VIP aition arvonnan voittaja löytyi tällä kertaa facebookista ja se on Toni T, otamme sinuun yhteyttä!

#Ketterä #Mestis #SuomenCup