Lukko tiedotti verkkosivuillaan ensi kauden kapteenistostaan. Tulevalla kaudella joukkueen kipparin tehtävistä vastaa toisen kautensa seurassa aloittava Anrei Hakulinen.

31-vuotias Hakulinen teki viime kaudella 54 otteluun pisteet 15+18=33. Hän ei ole aiemmin urallaan kuulunut minkään joukkueen kapteenistoon.

– On hieno kunnia saada C rintaan. Haluamme ja aiomme näyttää työmoraalimme ja asenteemme kautta esimerkkiä koko joukkueelle ja samalla näyttää joukkueenjohdolle, että olemme vastuun arvoisia, Hakulinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Joukkueen varakapteeneina toimivat paluun seuraan tehnyt Arttu Ilomäki sekä myöskin toisen kautensa Raumalla aloittava Julius Mattila.

– Luotamme, että Hakulinen, Ilomäki ja Mattila pystyvät omalla esimerkillään johtamaan joukkuetta: nimenomaan teoilla, eikä pelkillä puheilla. Sitä me odotamme ja näihin pelaajiin meillä on täysi luotto, joukkueen päävalmentaja Marko Virtanen toteaa.

Näin ollen joukkueen kapteenisto meni kokonaan uusiksi. Viime kaudella siihen kuuluivat Heikki Liedes (C), Robin Press (A) ja Toni Koivisto (A), joista kaksi ensin mainittua siirtyivät muualle pelaamaan, Koiviston lyödessä hokkarit naulaan.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Hakulinen, Ilomäki ja Mattila muodostavat Lukon kapteeniston tällä kaudella – "Hieno kunnia saada C rintaan"

Uutiseen ➡️ raumanlukko.fi/uutiset/hakuli…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga