Liigan kulttipelaaja Jonne Virtasen ja TPS:n historia on varsin värikäs. TPS irtisanoi hyökkääjän sopimuksen muutama vuosi sitten, ja Virtanen haki seuralta korvauksia oikeusteitse. Lopulta välimieskäsittelyn jälkeen TPS maksoi Virtaselle lähes 100 000 euroa.

Virtaselle ei ilmeisesti jäänyt asiasta sen isompia kaunoja. Hän nimittäin julkaisi Twitterissä puolustuspuheen turkulaisseuralle Liigan avauskierroksen alla.

– TPS on saanu paljon rapaa mut pakko antaa posia ku sen paikka. 2 ekaa pakkiparia omia kasvatteja, ykkösketjussa 2 omaa kasvattia ja 3 ja 4 ketjut kaikki omia kasvatteja + Jasu. Pelaavas kokoonpanos 12/20 omaa kasvattia, Virtanen kirjoittaa.

TPS:n pelaajakehitystyö on saanut viime vuosina runsaasti kritiikkiä. Useat seuran parhaat lupaukset ovat vaihtaneet seuraa ja tehneet lopullisen läpimurtonsa jossain muualla.

Virtasen oma kausi alkaa tänään perjantaina. Sport aloittaa kautensa Porin Ässien vieraana.

Monsterimonni

@monsterimonni
#HCTPS on saanu paljon rapaa mut pakko antaa posia ku sen paikka. 2 ekaa pakkiparia omia kasvatteja, ykkösketjussa 2 omaa kasvattia ja 3 ja 4 ketjut kaikki omia kasvatteja + Jasu. Pelaavas kokoonpanos 12/20 omaa kasvattia.