Winnipeg Jets päätyi odottamattomaan ratkaisuun ja osti hyökkääjä Joona Luodon sopimuksen ulos. Nyt Luoto on vapaa agentti ja valmis siirtymään mihin liigaan tahansa. NHL-toimittaja Murat Ates arvioi, että voimahyökkääjä palaa Liigaan.

Seuraava kysymys on, mihin seuraan 23-vuotias Luoto päätyy? Toimittaja Janne Onnela nosti Twitterissä esiin mielenkiintoisen huhun.

– Jos Luoto hyppää huhutusti HIFK:n mestaruusjunaan, niin joko vaunussa on istumapaikat täynnä? Vai laitetaanko seuraavalla asemalla joku pihalle? Onnela kirjoittaa.

HIFK:n hyökkäys on jo entuudestaan hurjassa kunnossa. Ennen kauteen lähtöä helsinkiläisiä pidettiin suurimpana mestarisuosikkina.

Luoto pelasi HIFK:ssa viime kaudella ennen NHL:n alkua. Hän esiintyi 19 ottelussa tehoin 5+4=9.

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
Jos Luoto hyppää huhutusti HIFK:n mestaruusjunaan, niin joko vaunussa on istumapaikat täynnä? Vai laitetaanko seuraavalla asemalla joku pihalle? #liiga #hifk

Murat Ates

@WPGMurat
My unconfirmed assumption is that Joona Luoto will be on his way back to Liiga. Despite playing in 16 Jets games, the NHL looks further away for Luoto now than when he signed in 2019-20.