Legenda kasvaa! Jukurien supermies jälleen hurjassa vedossa – Olli Jokisen päätös kävi kuitenkin kalliiksi

© Kuva: Juha Tamminen

Olli Jokisen valmentama Jukurit kärsi keskiviikkona kauden ensimmäisen tappionsa. Pelicans pöllytti mikkeliläisiä rumin lukemin 6-2.

Jukurien isoin heikkous oli maalivahtipeli. Joukkueen maalilla pelasi hieman yllättäen Waltteri Ignatjew, vaikka ykkösvahti Oskari Salminen oli viime viikolla hurjassa vedossa. Ignatjew keräsi kahdessa ensimmäisessä erässä 17 torjuntaa ja päästi viisi maalia.

Salminen kutsuttiin maaliin ottelun puolivälissä. Hän jatkoi siitä, mihin viime viikolla jäi ja esitti useita huikeita torjuntoja. Salmiselle kertyi 20 torjuntaa, ja hän päästi kovan myllytyksen keskellä selkänsä taakse vain yhden maalin.

21-vuotias Salminen on pelannut tällä kaudella kolmessa ottelussa. Hänen torjuntaprosenttinsa on huima 97,37.