Arvovaltainen, kiekkoraamatuksikin takavuosina tituleerattu The Hockey News on julkaissut arvionsa kymmenestä tulevan NHL-kauden mielenkiintoisimmasta tulokkaasta.

Listalta löytyy eittämättä paitsi useita tulevaisuuden supertähtiä, myös kaksin kappalein mielenkiintoinen suomalaispelaajia Ukko-Pekka Luukkosen ja Anton Lundellin mahduttua listalle.

Kaksikosta Luukkonen debytoi NHL:ssä Buffalo Sabresin maalilla jo viime kaudella, joskin neljän ottelun otannan jälkeen maalivahti luetaan alkavalla kaudella yhä tulokaspelaajien joukkoon. Lundell puolestaan hakee läpimurtoaan Florida Panthersin hyökkäyksessä.

– Luukkosen viime kauden tilastot eivät ehkä päätä huimaa, mutta hän teki debyyttinsä Sabresin maalilla (neljä ottelua) ja pelasi 14 ottelua AHL:ssä, mikä toimi hyvänä oppina jatkoa ajatellen. Tulevan kauden tavoitteena on saada taululle parempia tuloksia sekä kehittää peliä ammattimaisempaan suuntaan, sillä Sabres tulee tarvitsemaan uuden ykkösvahdin pikaisesti, kiekkoraamattu arvioi Luukkosta.

– Lundellilta ei tarvita valtavia näyttöjä tulokasleirillä, mutta hänen voidaan odottaa antavan sellaisia, koska kyseessä on uskomaton talentti. Panthersin kokoonpanossa riittää syvyyttä, mutta mikäli kahdensuunnan hyökkääjä onnistuu murtautumaan kokoonpanoon, on se loistava uutinen seuran kannalta, The Hockey New arvioi.

LUE MYÖS: Anton Lundellilla edessään sensaatiomainen tulokaskausi? NHL-toimittajalta hurja arvio maalimääristä

The Hockey Newsin listaus kokonaisuudessaan:

  1. Quinton Byfield, Los Angeles Kings
  2. Liam Kirk, Arizona Coyotes
  3. Ukko-Pekka Luukkonen, Buffalo Sabres
  4. Ryan Merkley, San Jose Sharks
  5. Lucas Raymond, Detroit Red Wings
  6. Philip Broberg, Edmonton Oilers
  7. Jegor Tsinakov, Columbus Blue Jackets
  8. Scott Perunovich, St. Louis Blues
  9. Alex Holtz, New Jersey Devils
  10. Anton Lundell, Florida Panthers