Ässien uuden hyökkääjä Derek Barachin viikosta ei väriä ole puuttunut. Patapaitojen kakkosketjun sentteri mätti keskiviikkona KalPan reppuun peräti neljä maalia, mutta HPK:ta vastaan perjantain matsissa peluri nousi valoon vähemmän mairittelevalla tavalla.

Kotijoukkueen tähti Philippe Cornet taklasi yhdysvaltalaispelaajan verille päätöserässä töötillä, josta ei tuomittu minkäänlaista jäähyä – olkoonkin, että jo kuusi pinnaa (4+2) latonut pelaaja vietiin suoraan verisenä paikattavaksi tämän käydessä todella kuumana.

– Kyllä se tuon perusteella näyttäisi osuvan päähän, ottelun C Morelle selostanut Tuomo Reponen arvioi tilannetta suorassa lähetyksessä.

Töötin jälkeen tunteet kuumenivat todella, sillä vain 18 sekuntia myöhemmin HPK:n Miro Ruokonen ja Joel Janatuinen sekä Ässien Valtteri Pihlajamäki ja Samuli Aaltonen nahistelivat askissa. Jokainen pelaaja ohjattiin boksiin syynä väkivaltaisuus.

Barach onneksi kykeni palaamaan tositoimiin vielä myöhemmin – joskin pelipaidalla, jossa komeili numero 60. Pelaajan oman paidan numero on 26.

Liiga lauantaina:
HIFK-Sport 17.00
JYP-KooKoo 17.00
SaiPa-HPK 17.00
Ässät-Kärpät 17.00
KalPa-Pelicans 18.30
TPS-Lukko 18.30

LUE MYÖS:

Emil Larmilta hurja paljastus TPS-ottelusta – nollapeliin venynyt tähti kamppaili kiusallisen tapauksen kanssa läpi matsin