Hurja muodonmuutos? Kaapo Kakosta julkaistu kuva sai fanit innostumaan – vertaavat suomalaista Ivan Dragoon

© Kuva: Getty Images

Toimittaja Vince Z. Mercogliano julkaisi perjantaina sosiaalisessa mediassa kuvan muuttuneesta Kaapo Kakosta. Kuvan alle alkoi välittömästi kertymään kommentteja.

Twitterissä julkaistu kuva on hieman epäselvä, mutta sen perusteella Kakko on tehnyt kesän aikana melkoisen muodonmuutoksen positiivisella tavalla. Kuvassa suomalaishyökkääjä vaikuttaa viettäneen paljon aikaa punttisalin puolella.

New York Rangersin seuraajat olivat enemmän kuin innoissaan nähtyään kuvan. Useat kuvailivat suomalaisen näyttävän nykyisin legendaarisen Rocky-elokuvasarjan jättimäiseltä nyrkkeilijähahmolta Ivan Dragolta.

– Kakko veti Ivan Drago-treenin harjoituskaudella.

– Näin Kakon pari viikkoa sitten. Hän on saanut jonkin verran lihaksia, Twitterissä kehuttiin.

Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, kuinka paljon Kakko on mittojen valossa muuttunut viime kauden jälkeen. Eliteprospectin mukaan suomalaishyökkääjä oli viime kaudella 190-senttinen ja 90-kiloinen pelaaja.

Voit katsoa Kakosta julkaistu kuvan täältä.