Boston Bruinsin kakkossentterin rooli on ollut joukkueen isoin kysymysmerkki kauteen valmistautuessa. Ensin David Krejci yllätti jättämällä NHL:n kokonaan. Nyt kakkossentteriksi kaavailtu Charlie Coyle on loukkaantunut.

Kakkosketjun keskushyökkääjän rooli on Bostonin kannalta tärkeä. Kakkosvitjassa nimittäin viilettää supertähti Taylor Hall. Jotta huippulahjakkaasta hyökkääjästä saadaan kaikki irti, hänen vierelleen tarvitaan luotettava sentteri.

Bostonin ykkösketju on vuosien ajan ollut NHL:n parhaita. Ongelma on nimenomaan ollut, ettei muualta kokoonpanosta ole tullut tarpeeksi tukea. Siksi Hall Bostoniin hankittiin.

Vaihtoehtoja Bostonin kakkossentterin paikalle Coylen loukkaantumisen myötä on vähänlaisesti. Vahvin ehdokas on suomalaishankinta Erik Haula. Hän on aiemmin urallaan näyttänyt pärjäävänsä kiekollisessa roolissa ja pystyvänsä tekemään runsaasti tehoja.