Jarmo Kekäläinen solmi jättisopimuksen maalivahtinsa kanssa – Joonas Korpisalon kohtalo sinetöity?

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on solminut jättimäisen jatkosopimuksen seuran latvialaisen maalivahdin Elvis Merzlikinsin kanssa.

Joonas Korpisalon kanssa kahden kauden ajan ykkösvahdin paikasta kamppailleen Merzlikinsin tuore sopimus on viisivuotinen ja kokonaisarvoltaan 27 miljoonaa dollaria. Tämä takaa 27-vuotiaalle maalivahdille 5,4 miljoonan dollarin vuositulot. Sopimus astuu voimaan ensi kesänä.

Samalla uutinen tarkoitti suurella todennäköisyydellä sitä, että Korpisalon aika Blue Jacketsissä alkaa olla ohi. Seuraa kuuden kauden ajan edustaneen 27-vuotiaan suomalaistorjujan nykyinen, 2,8 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Kekäläisen uskotaan kaupittelevan Korpisaloa toisaalle ennen maaliskuun siirtotakarajaa, muutoin suomalainen on vapaa karkaamaan ensi kesänä vapaille markkinoille ilman siirtokorvausta.