Sveitsin pääsarja NL:ssä pelaavan Biel-Biennen Toni Rajala on saanut sarjakaudelleen fantastisen alun. Joukkueen kippariksi apukapteenin paikalta noussut vuoden 2019 maailmanmestari on pistepörsissä jo kakkosena miehekkäällä saldolla 1+10=11.

Syöttöpörssiä suomalaistähti johtaa kannoillaan seitsemän maalia alustanut Aleksandr Jakovenko. Hän iski Mikkelin Jukureissa tiskiin liigakausina 2019-21 yhteensä 91 pelissä tehot 14+35=49 (-30), ja palkinnoksi kiekollinen pakki nousi ensimmäistä kertaa koskaan Venäjän miesten maajoukkueeseen.

Vahvasti menee itse joukkueellakin sen keikkuessa 20 pisteellä sarjakärkenä. Viime kaudella pudotuspelin avauskierroksella laulukuoroon lähtenyt Biel-Bienne on kokenut toistaiseksi ainoan pistementyksen Fribourgia vastaan.

Sarjan ykkönen, jota Rajala on eduatnut kaudesta 2016-17 lähtien, voitti tuon joukkueen viime viikolla vasta jatkoajalla numeroin 4-3.

NL-liigan pelit jatkuvat perjantaina.