Lauri Korpikoski on IS:n mukaan suljettu ulos TPS:n toiminnasta – Ismo Lehkonen hämmästelee: ”Erikoinen keissi”

© Kuva: Juha Tamminen

Lauri Korpikosken tilanne on herättänyt Liigassa paljon keskustelua koko alkukauden ajan.

Kokenut hyökkääjä ei ole harjoitellut, eikä pelannut joukkueen mukana, sillä TPS:n mukaan Korpikoski on loukkaantuneena. Ilta-Sanomien mukaan hyökkääjää ei kuitenkaan edes päästettäisi joukkueen mukaan, sillä turkulaisseura haluaisi saada pelaajan sopimuksen purettua, mutta Korpikoskella ei ole minkäänlaista halukkuutta tähän.

TPS on tiettävästi yrittänyt saada kokeneen hyökkääjän purkamaan sopimuksensa erottamalla tämän kapteenistosta ja muusta joukkueen toiminnasta. IS:n mukaan Korpikosken mielestä kyse on työpaikkakiusaamisesta.

Hyökkääjän hyvin tunteva Ismo Lehkonen on tilanteesta hämillään. Hän ei ymmärrä, miksi TPS ylipäätään haluaisi eroon niin hyvästä hyökkääjästä.

– Sen voin sanoa factana Korpikoski oli kesän jälkeen todella huippukunnossa (harjoitteli läpi kesän useasti meidän kanssa). Luistelunopeus ja kestävyys oli omiin silmiin eliittitasolla. Fyysikkatesteissä oli kuulemani mukaan joukkeen parhaimmistoa. Kaikkiaan erikoinen keissi, Lehkonen kirjoittaa Twitterissä.