TPS-pakki Johan Ivarssonin koko liigakauden ajan jatkunut poissaolo sai selityksenä perjantaina, kun viime kaudella kaikkiaan 64 pelissä tehot 2+11=13 (+10) tehneen puolustajan tilannetta avattiin turkulaissseuran nettisivujen jutussa.

Hyvänä peruspakkina ihastuttanut pelaaja on kärsinyt rytmihäiriöistä. Hänelle suoritetaan vaadittavat toimenpiteet lokakuun 5. päivä.

– Tämän tyyppisissä toimenpiteissä paluu normaaliin urheilijan arkeen tapahtuu verrattain nopeasti. Lääketieteellisessä viitekehyksessä puhutaan ns. viattomasta rytmihäiriöstä, joka ammattilaisurheilijan kohdalla on kuitenkin syytä laittaa kuntoon, HC TPS:n ja Terveystalon lääkäri Niklas Lindblad sanoi.

Ivarsson puolestaan kertoi olevansa iloinen asian edetessä. Pelaaja pääsee täten myöhemmin syksyllä mukaan täysin normaaliin jääkiekkoilijan arkeen.