Florida Panthersin leirillä pelipaikkaa tarunhohtoisesta tavoitellut Anton Lundell sai pantteripaitojen luotsi Joel Quennevilleltä ja konkari Joe Thorntonilta palautetta otteistaan ja neuvoja. Pelaaja on Floridan vuoden 2020 ykköskierroksen 12. varaus.

– Oli hienoa nähdä Lundellin näyttävän siltä, että hän voisi kyetä mihin vaatimukseen vain. En usko, että mikään voisi rajoittaa häntä. Olen kaikkiaan tyytyväinen siihen, mitä olen nähnyt. Vaistojen ja vauhdin puolesta näyttää siltä kuin Anton olisi ollut tässä porukassa mukana pidempään, luotsi hehkutti seuran kotisivuilla.

Kun suomalaissentterin (20) ja Thorntonin (42) välinen ikäero on yli 20 vuotta, on NHL:ssä yhteensä lähes 2 000 ottelua pelanneella kanukilla oikeus jakaa neuvoja nuoremmalleen. Tämä kehui Lundellia ”kaikin puolin todella hyväksi pelaajaksi”.

– NHL:ssä on pitkiä kausia, siitä olemme keskustelleet keskenämme. Pitää pysyä terveenä, nukkua, syödä oikein, kyse on pienistä jutuista, suomalainen kertoi konkarin muistuttaneen.