SaiPan kapteeni sivuun tositoimista pitkäksi aikaa – joukkue hankki myös KHL-kokemusta riveihinsä

© Kuva: Leijonat.fi

SaiPa tiedotti verkkosivuillaan, että joukkueen kapteeni Jarno Koskiranta joutuu olemaan sivussa kaukaloista peräti 4-6 kuukauden ajan. Häntä odottaa pitkä kuntoutusjakso.

Joukkue tiedotti samalla myös uudesta hankinnasta. Venäläishyökkääjä Sergei Monakhov liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. 30-vuotiaan Monakhovin viisumiprosessi on toistaiseksi kesken, joten hänen saapumisaikatauluaan Suomeen ei vielä tiedetä.

Monakhovin kahdeksan edellistä kautta on sujunut KHL:ssä. Otteluita on kertynyt 407 ja tehopisteitä 40+51=91. Viime kaudella hän pelasi Kunlun Red Starsissa 42 ottelua ja viimeisteli pisteet 1+12=13.

– Sergei on laadukas ammattipelaaja ja erinomainen luistelija joka on pelannut pitkään hyvällä tasolla ja johtavassa roolissa KHL:ssä. Hyvänä yleispelaajana hän pystyy pelaamaan pelin kaikissa tilanteissa, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi seuran tiedotteessa.