Florida Panthersin ykköskierroksen 12. varaus Anton Lundell teki ensiesiintymisessä joukkueen matkassa viime yönä pelissä, jossa Tampa Bay Lightning tuhosi ilman Aleksander Barkovia pelanneet pantteripaidat tylysti 6-2.

Vuonna 2001 syntynyt espoolaislähtöinen sentterilupaus ei onnistunut takomaan tehoja kivalla reilun 17 minuutin peliaikavastuulla. Lundell sai näytönpaikkansa niin yli- kuin alivoimalla. Tehotilasto jäi yhden napsun verran pakkaselle.

Lundell muodosti kakkosketjun Mason Marchmentin ja Patric Hörnqvistin kanssa. Suomen HIFK:ssa viime kausina ihastuttaneen pelaajan ensikosketus NHL-jäihin ei tullut maailman otollisimmassa paikassa. Pelaajalla oli allaan loukkaantuminen.

– Hän näytti hyvältä treeneissä, ja jo tulokasleirillä. Olen varma, että hän petraa jokaisessa vaihdossa, Panthers-luotsi Joel Quenneville oli sanonut seuran kotisivuilla äskettäin.

Tulos oli ilman Aleksander Barkovia pelanneelle Floridalle nolo. Joukkue oli voittanut ennen perjantaiyötä treenikauden kaikki matsiaan.