Perjantaina pelatussa Pelicansin ja KooKoon välisessä Liiga-ottelussa nähtiin pelottava tilanne.

KooKoon puolustaja Saku Vesterinen taisteli kiekosta päädyssä yhdessä Pelicansin hyökkääjä Elias Vilénin kanssa. Kaksikon kaaduttua jäänpintaan ja kamppailun edelleen jatkuessa Vilénin luistin viilsi tilanteessa Vesterisen ranteen auki. Hän alkoi välittömästi pitelemään rannettaan. Peli vihellettiin äkkiä poikki ja kentällä olleet muut pelaajat huitoivat huolissaan kohti vaihtoaitioita saadakseen apua Vesteriselle.

KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen oli tilanteessa ensimmäisten joukossa auttamassa. Hän painoi verta vuotavaa kohtaa kädellään. Tilanteen jälkeen toinen erä päätettiin jo ajassa 33:51. Kaikkien onneksi Vesterinen pääsi lopulta jaloilleen ja pystyi itse poistumaan kaukalosta, minkä jälkeen hänet vietiin sairaalaan tutkittavaksi.

Vesterisen verenvuoto onnistuttiin tyrehdyttämään hemostaattijauheella. Pelicans-hyökkääjä Antti Tyrväinen jakoi jauheesta kuvan Twitterissä ja toivoikin samalla, että kyseistä jauhetta löytyisi jokaiselta Liiga-paikkakunnalta hätätilanteita varten.

Videon tilanteesta voit katsoa täältä. Pelicans voitti ottelun lopulta lukemin 2-0.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Iso kiitos isännille nopeasta avusta ensiavun kanssa. 🙏🏻

#Liiga @smliiga

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Saku Vesterinen sai ottelun keskeyttäneessä tilanteessa viillon käsivarteensa. Pelicansin lääkäri antoi puolustajalle ensiavun ja pelaajaa kuljetetaan nyt hoitohenkilökunnan toimesta sairaalaan. Vesterinen on tajuissaan.
#pelicansfi #liiga

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Tsemppiä, Saku Vesterinen! 🧡

#PelicansFi #KooKoo #Liiga 📸: Tomi Natri

Antti Tyrväinen

@tyrsky14
Tällä saatiin tänään vaarallinen verenvuoto todella nopeasti tyrehdetettyä. Toivottavasti löytyy joka paikkakunnalta ja jos ei löydy niin nopeasti pakolliseksi.
#liiga
#pelicansfi