Suomen olympiamitalisti siirtyi pelaamaan alasarjaan – joukkue voitti 14-0, hyökkääjä takoi levottomat tehot

© Kuva: Getty Images

Naisleijonien avainpelaajieen vuosien ajan kuulunut tähtihyökkääjä  Michelle Karvinen valmistautuu ensi talvena Pekingissä pelattaviin olympiakisoihin Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Malmö Redhawksin paidassa.

Pelaaja on tasolle hirvittävän kova vahvistus, kun hän on voittanut maajoukkueurallaan muun muassa kaksi olympiapronssia sekä MM-hopeaa.

Karvisen alku DamEttanissa olikin vähintään onnistunut. Malmö tuhosi etelälohkon pelissä Karlskronan niukasti 14-0 vieden laukaukset nimiinsä vähän selvemmin 77-6. Karvinen mätti hattutempun ollen mukana keskimäärin joka toisessa osumassa – kokonaistehoiksi nimittäin muodostui vakuuttava saldo 3+4.

Tanskassa syntyneen Suomen ja Tanskan passien Karvinen kertoi seuran kotisivuilla, että pelaaminen oli ollut hauskaa. Peli oli Karviselle ensimmäinen joukkueessa, johon hän siirtyi Venäjän liigassa pelaavasta kiinalaisesta KRS Vanke Raysista.

» MM-kisojen otteluohjelma, Suomen joukkue ja tuoreet uutiset löytyvät erikoisivuiltamme!