Jarmo Kekäläiseltä ytimekäs huomio Patrik Laineen menneen NHL-kauden vaikeuksista

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kertoi The Athleticin jutussa, että viime kaudella vaikeuksiin ajautuneen suomalaishyökkääjä Patrik Laineen tekeminen murtui käsiin hetkessä nopeasti.

Maalitykki kylläkin avasi kautensa Winnipeg Jetsissä erinomaisesti, mutta jo yhden pelatun matsin jälkeen hän siirtyi Columbukseen. Ensiksi mainitussa saldo oli yhdessä ottelussa 2+1.

Sinitakkien väreissä 45 ottelussa syntyi vain 21 (10+11) pistettä ja tehotilastokin painui peräti 29 astetta miinukselle. Ennen Blue Jackets -aikaa Laine oli täynnä intoa, mutta sittemmin asiat eivät menneet lainkaan putkeen.

– Laine joutui odottamaan hetken karanteenin takia, eikä hän ollut tositoimien tullen parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kun hän turhautui se tapahtui nopeasti ja puuha lähti menemään alamäkeen nopeasti, suomalais-GM sanaili.

Nyt suomalaisella on pöytä katettuna uudelle alulle. Columbuksen kausi pyörähtää vauhtiin perjantain vastaisena yönä Arizona Coyotesia vastaan. Laine on takonut taalaliigan 351 pelatussa ottelussa 271 (150+121) pistettä.