Sport kiinnitti huippuluotsi Risto Dufvan kahdelle seuraavallekin kaudelle

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sport tiedotti keskiviikkona nettisivuillaan, että päävalmentaja Risto Dufva jatkaa joukkueen peräsimessä myös kahden seuraavan kauden ajan. Kotkapaitainen nippu kiitää sarjataulukossa kolmantena.

Dufva saapui Vaasaan kaksi vuotta sitten marraskuussa, ja liigajoukkueen urheilullinen kehitys on ollut sittemmin vahvaa. Luotsi on tuonut kokemuksellaan näkemystä ja jatkumoa toimintaan.

– Ammattiurheiluun kuuluu menestyksen hakeminen niillä resursseilla ja ideoilla, mitä sillä hetkellä on käytössä. Sitä ollaan tehty Vaasassa aikaisemmin ja tehdään jatkossakin. Mekin olemme tehneet jotain pieniä korjausliikkeitä matkan varrella – ollaan yritetty jollain tyylillä ja nyt yritetään tällä.

Sport ylsi viime kaudella pudotuspelien 1. kierrokselle, jossa laulu loppui Kärppiä vastaan. Tämäkin syksy on ollut väkevää tekemistä.

– Tämän syksyn vahvat esitykset ovat olleet selkeä jatkumo viime kaudesta ja uskomme, että pystymme sitä myös edelleen jatkamaan ja kehittämään. Meillä on vähän erilainen tyyli kuin aikaisemmin on ollut, olemme olleet rohkeita omissa ratkaisuissamme ja siitä pidetään kiinni.

Liiga keskiviikkona 18.30:
Ilves-HIFK
JYP-KooKoo
KalPa-Ässät
Pelicans-Jukurit
SaiPa-Lukko


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!