Heti toimittajien grilliin! Rasmus Ristolainen antoi vastustajalle lahjamaalin Flyers-debyytissään

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolainen pelasi viime yönä ensimmäisen pelinsä Philadelphia Flyersissa. Hänet kaupattiin seuraan kesällä ennen kauden alkua. Ottelu päättyi Philadelphian 6-3 voittoon Boston Bruinsista.

Ottelu ei ollut Ristolaiselta vahva esitys. Hän sai jääaikaa vain reilut 18 minuuttia. Ristolainen myös antoi vastustajalle melkoisen lahjamaalin.

Tilanteessa Ristolainen halusi lähteä vaihtoon ja heitti kiekon huolimattomasti hyökkäyssiniviivalta vastustajan päätyyn. Kiekko päätyi kuitenkin suoraan Boston-puolustajan lapaan, ja hän pääsi syöttämään supertähti Taylor Hallin läpiajoon. Hän iski Bostonille toisen maalin.

Philadelphian kiekkotoimittajat tunnetaan erityisen kriittisinä. Ristolaistakin grillattiin ottelun jälkeen. Häneltä kysyttiin, mitä läpiajomaaliin tilanteessa oikein tapahtui.

– Pelasin tilanteen melko huonosti. Yritin lähteä vaihtoon, mutta en pystynyt. Heidän kaverinsa pääsi karkuun ja laittoi kiekon sisään, Ristolainen kertasi.

Ristolaiselta kysyttiin myös, oliko hän ruosteessa pitkän pelitauon jälkeen.

– En nyt tiedä, että olenko ruosteessa. Joissain kohdissa olisin voinut pelata paremmin, ja sen huomaa, että en ole pelannut hetkeen, Ristolainen kommentoi.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!