KHL julkisti viime viikon parhaat pelaajat pelipaikoittain maanantaina. Valinnat kohdistuivat myös kahteen suomalaispelaajaan, jotka olivat hirmutikissä viime viikon otteluissaan.

Parhaan puolustajan palkinnon pokkasi HK Vitjazin Valtteri Kemiläinen, joka mässäili pelaamaansa kolmeen otteluun hurjat pisteet 2+5. Kemiläinen on pelannut ensimmäisellä KHL-kaudellaan tähän mennessä 12 ottelua upein tehopistein 4+13=17.

Hyökkääjistä viime viikon parhaaksi valittiin puolestaan Salavat Julajev Ufan Sakari Manninen, jonka kolmen ottelun viikko tuotti tehopisteet 3+2. Hän pelaa neljättä kauttaan KHL:ssä ja kolmatta Ufassa. Tämän kauden 22 otteluun ovat syntyneet upeat tehot 11+10=21.

Viikon parhaaksi maalivahdiksi valittiin Lars Johansson (SKA Pietari) ja parhaaksi tulokkaaksi Konstantin Shostak (Severstal Tsherepovets).

KHL

@khl_eng
KHL Best Players of Week 8:

🇸🇪 Lars Johansson (SKA)
🇫🇮 Valtteri Kemilainen (VIT)
🇫🇮 Sakari Manninen (SAL)
🇷🇺 Konstantin Shostak (SEV)